Tutoriale video
samargelim.ro

Puncte de fidelitate

Castiga puncte de fidelitate!

Punctele de fidelizare reprezinta modul nostru de a te recompensa pentru ca ne esti client fidel.

Castigi puncte de fidelitate de fiecare data cand faci cumparaturi pe samargelim.ro. Odata acumulat un numar suficient de puncte le poti transforma in produsele tale preferate.

Cat valoreaza punctele de fidelitate Samargelim?
Valoarea a 300 de puncte de fidelitate este 15 lei. Fiecarui produs ii corespunde un anumit numar de puncte.
 

Cum castig puncte?
Castigi puncte de fidelitate pentru fiecare produs achizitionat de pe samargelim.ro. Poti consulta evidenta punctelor acumulate pana la ultima comanda autentificandu-te si accesand "contul meu". Punctele acumulate in urma unei comenzi vor fi adaugate in contul tau dupa trimiterea coletului.

Cum cheltuiesc punctele?
Poti cheltui punctele tale de fiecare data cand faci cumparaturi, alegand optiunea "foloseste punctele de fidelitate". Se pot cheltui un multiplu de 300 puncte ( 300, 600, 900 puncte, etc).
 

Ce se intampla daca returnez o comanda?
Daca doresti sa returnezi o comanda la care ai folosit puncte de fidelitate , acestea nu ti se returneaza. Daca doresti sa returnezi o comanda, punctele castigate in urma acesteia se vor scadea.
 

*Punctele de fidelitate nu sunt transferabile si nu pot fi convertite decat in produse de pe site-ul samargelim.ro. Abuzurile sau frauda vor atrage dupa sine suspendarea drepturilor clientului de a participa la programul de fidelitate. Punctele obtinute in urma in urma unei comenzi neridicate se vor anula. Samargelim.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura programului de fidelitate. Punctele de fidelitate au valabilitate 1 an.

samargelim.ro
Aboneaza-te la newsletter și te vom tine la curent cu noile promotii

Pentru îmbunătățirea experienței de navigare, acest site folosește Cookies. Continuând navigarea îți exprimi acordul asupra utilizării acestora, în conformitate cu politica de cookies.