Tutoriale video
samargelim.ro
Filtreaza dupa

Bine ai venit în lumea magică a mărgelelor, un paradis colorat care amintește de un cufăr plin cu nestemate strălucitoare și delicioase ca niște bomboane! Fiecare mărgică, mică sau mare, în culori vibrante sau tonuri mate, adaugă o notă de bucurie și farmec oricărei bijuterii handmade. Mărgelele, cu varietatea lor uluitoare de materiale - de la sticlă la metal, de la pietre semiprețio ase la lemn și plastic - sunt ca o paletă de culori pentru artizanii bijuteriilor. Ele oferă posibilitatea de a explora și de a exprima creativitatea în nenumărate moduri. Strălucitoare sau mate, fiecare mărgică aduce cu ea o poveste unică, un stil deosebit.

Gândește-te la bucuria pe care o creează mărgelele când sunt combinate pentru a forma o brățară colorată, un colier statement sau o pereche de cercei sofisticați. Fiecare creație cu mărgele este o explozie de culoare și veselie, un adevărat festin pentru ochi. Nu e de mirare că mărgelele sunt adorate de femei de toate vârstele. Ele sunt ca un accesoriu universal, capabil să aducă un zâmbet și să transforme o ținută obișnuită într-una excepțională. Pur și simplu, adăugând câteva mărgele luminoase, orice bijuterie devine mai vie, mai expresivă. Fiecare set de mărgele este ca o invitație la joacă și experimentare. Deschide cufărul cu aceste nestemate colorate și lasă-te inspirat să creezi bijuterii care aduc bucurie și strălucire în viața oricărei femei. Mărgelele sunt nu doar accesorii, ci mici bucurii pe care le poți împărtăși cu lumea.

 
Categorie

Ateliere practice

Vezi ce ti-am pregatit Inca incepatoare?
Unelte pentru confectionat
Kumihimo 10 cm x 10 cm, patrat, placa spuma poliuretanica pt impletit
9 Lei
Pistol de lipit div culori cu silicon pt bagheta 7 mm
26 Lei
Kumihimo disc 15 cmx 15 cm, patrat, div culori
16.5 Lei
Kumihimo 10 cm, rotund , placa spuma poliuretanica pt impletit
9.5 Lei
ultimul produs
Cleste de strans Calit I, din otel, pt bijuterii, 13 cm
37.5 Lei
Cleste de strans cu zimti, div culori, 13 cm
15.5 Lei
ultimul produs
Set de 3 clesti div culori II: strans cu zimti, taiat si bucle
46.5 Lei 42 Lei
Plansa de insirat, 18X11 cm 1 buc
12 Lei
Cleste de bucle- 1 buc, div culori, 12 cm
15.5 Lei
Comanda in siguranta

Comenzile tale pe SaMargelim.ro sunt sigure.

Rapiditate

Coletul pleaca spre tine in ziua comenzii*. Te sunam inainte!

Certificat de conformitate

Toate produsele noastre sunt conforme.

samargelim.ro
Aboneaza-te la newsletter și te vom tine la curent cu noile promotii

Pentru îmbunătățirea experienței de navigare, acest site folosește Cookies. Continuând navigarea îți exprimi acordul asupra utilizării acestora, în conformitate cu politica de cookies.