Tutoriale video
samargelim.ro

Politica de returnare

1. In cazul in care sunteti nemultumit de produsele comandate le puteti returna in termen de 10 lucratoare de la data primirii. Pentru aceasta procedura va rugam sa ne contactati. 

2. Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat ( inclusiv ambalajul original si documentele ce il insotesc). In maxim 15 de zile de la data returnarii veti primi contravaloarea comenzii. Toate cheltuielile de transport ale produselor vor fi suportate de client, chiar daca comanda a beneficiat de livrare promotionala gratuita. 

3. Returnarea produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31.09.2000 aprobata si completata prin legea nr.51 21.01.2003 privind regimul contractelor la distanta. Conform legislatiei mentionate , Consumatorul ( un consumator este orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care cumpara, dobandesc, utilizeaza sau consuma produse ori servicii in afara activitatii lor profesionale) are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau folosire.

4. Returnarea produselor se supune acestei legi numai pentru produsele livrate clientilor prin Curierat Rapid sau Posta Romana. Comenzile care au fost ridicate de la sediul nostru sau livrate de firma noastra direct clientilor prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, drept pentru care se considera corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului. 

5. Conform ordonantei nr.130 / 2000 , Cap. 1, Art 2, litera a) , prin Contract la distanta se intelege contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator (in acceptia legii, un consumator este orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care cumpara, dobandesc, utilizeaza sau consuma produse ori servicii in afara activitatii lor profesionale), in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

samargelim.ro
Aboneaza-te la newsletter și te vom tine la curent cu noile promotii

Pentru îmbunătățirea experienței de navigare, acest site folosește Cookies. Continuând navigarea îți exprimi acordul asupra utilizării acestora, în conformitate cu politica de cookies.