Tutoriale video
samargelim.ro

Bine ati venit in magazinul online samargelim.ro; va rugam sa cititi cu atentie conditiile noastre inainte de a face o comanda. Folosirea acestui website si plasarea de comenzi online semnifica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate.

1. Intregul continut al sitului este proprietatea SC Margelia Handmade SRL si este aparat de Legea Drepturilor de Autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul samargelim.ro a oricaror elemente din site se pedepseste conform legilor in vigoare

2. SC Margelia Handmade SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a informatiilor sau produselor de pe acest site. Toate informatiile de pe site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor oricarui personal medical calificat.

3. Datorita faptului ca produsele noastre sunt realizate in totalitate manual, imaginile prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar intre produsele efectiv livrate si imagini pot exista mici diferente foarte putin sesizabile.

4. Taxele de expeditie vor fi suportate de catre dvs: 9 Lei pentru Livrare cu Posta Romana si 19 Lei pentru livrare prin Curier Rapid.

5. Samargelim.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit afisate, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea produsului respectiv si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

6. Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie aferente. Samargelim.ro nu percepe nicio taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. 

7. Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii grasite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Samargelim.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cuzate de erori ale softului sau serverului cu care este gazduit situl.

8. Site-ul Samargelim.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

1. In cazul in care sunteti nemultumit de produsele comandate le puteti returna in termen de 10 lucratoare de la data primirii. Pentru aceasta procedura va rugam sa ne contactati. 

2. Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat ( inclusiv ambalajul original si documentele ce il insotesc). In maxim 15 de zile de la data returnarii veti primi contravaloarea comenzii. Toate cheltuielile de transport ale produselor vor fi suportate de client, chiar daca comanda a beneficiat de livrare promotionala gratuita. 

3. Returnarea produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31.09.2000 aprobata si completata prin legea nr.51 21.01.2003 privind regimul contractelor la distanta. Conform legislatiei mentionate , Consumatorul ( un consumator este orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care cumpara, dobandesc, utilizeaza sau consuma produse ori servicii in afara activitatii lor profesionale) are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau folosire.

4. Returnarea produselor se supune acestei legi numai pentru produsele livrate clientilor prin Curierat Rapid sau Posta Romana. Comenzile care au fost ridicate de la sediul nostru sau livrate de firma noastra direct clientilor prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, drept pentru care se considera corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului. 

5. Conform ordonantei nr.130 / 2000 , Cap. 1, Art 2, litera a) , prin Contract la distanta se intelege contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator (in acceptia legii, un consumator este orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care cumpara, dobandesc, utilizeaza sau consuma produse ori servicii in afara activitatii lor profesionale), in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

1. Margelia Handmade SRL, cu sediul in jud. Bucuresti, str. Ernest Juvara nr 24, Nr. de inregistrare la Reg. Com. J40/752/2015, CUI RO 34011497, telefon: 0720.241.480, asigura, garanteaza si declara pe propria raspundere, conform prevederilor art. 5 din hotararea guvernului nr. 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca produsele comercializate de societate, nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu normele UE. Accesoriile din argint au o puritate de 92,5%. Pietrele naturale pot prezenta mici diferente si imperfectiuni de culoare sau crapaturi, acesta nu este un defect, este aspectul lor natural.

2. Clientii Samargelim!ro pot returna produsele cumparate in termen de 10 zile lucratoare. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Samargelim!ro garanteaza returnarea contravaloarii comenzii in cel mult 15 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport ale produselor.

Conditii de Utilizare


1. Termeni si conditii

Bine ati venit in magazinul online samargelim.ro; va rugam sa cititi cu atentie conditiile noastre inainte de a face o comanda. Folosirea acestui website si plasarea de comenzi online semnifica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate.

1.1. Intregul continut al sitului este proprietatea SC Margelia Handmade SRL si este aparat de Legea Drepturilor de Autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul samargelim.ro a oricaror elemente din site se pedepseste conform legilor in vigoare

1.2. SC Margelia Handmade SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a informatiilor sau produselor de pe acest site. Toate informatiile de pe site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor oricarui personal medical calificat.

1.3. Datorita faptului ca produsele noastre sunt realizate in totalitate manual, imaginile prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar intre produsele efectiv livrate si imagini pot exista mici diferente foarte putin sesizabile.

1.4. Taxele de expeditie vor fi suportate de catre dvs: 9 Lei pentru Livrare cu Posta Romana si 19 Lei pentru livrare prin Curier Rapid.

1.5. Samargelim.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit afisate, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea produsului respectiv si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

1.6. Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie aferente. Samargelim.ro nu percepe nicio taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. 

1.7. Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii grasite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Samargelim.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cuzate de erori ale softului sau serverului cu care este gazduit situl.

1.8. Site-ul Samargelim.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

2. Politica de returnare 

2.1. In cazul in care sunteti nemultumit de produsele comandate le puteti returna in termen de 10 lucratoare de la data primirii. Pentru aceasta procedura va rugam sa ne contactati. 

2.2. Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat ( inclusiv ambalajul original si documentele ce il insotesc). In maxim 15 de zile de la data returnarii veti primi contravaloarea comenzii. Toate cheltuielile de transport ale produselor vor fi suportate de client, chiar daca comanda a beneficiat de livrare promotionala gratuita. 

2.3. Returnarea produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31.09.2000 aprobata si completata prin legea nr.51 21.01.2003 privind regimul contractelor la distanta. Conform legislatiei mentionate , Consumatorul ( un consumator este orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care cumpara, dobandesc, utilizeaza sau consuma produse ori servicii in afara activitatii lor profesionale) are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau folosire.

2.4. Returnarea produselor se supune acestei legi numai pentru produsele livrate clientilor prin Curierat Rapid sau Posta Romana. Comenzile care au fost ridicate de la sediul nostru sau livrate de firma noastra direct clientilor prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, drept pentru care se considera corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului. 

2.5. Conform ordonantei nr.130 / 2000 , Cap. 1, Art 2, litera a) , prin Contract la distanta se intelege contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator (in acceptia legii, un consumator este orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care cumpara, dobandesc, utilizeaza sau consuma produse ori servicii in afara activitatii lor profesionale), in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta. 

3. Declaratie de conformitate si garantie 

1.1. Margelia Handmade SRL, cu sediul in jud. Bucuresti, str. Ernest Juvara nr 24, Nr. de inregistrare la Reg. Com. J40/752/2015, CUI RO 34011497, telefon: 0720.241.480, asigura, garanteaza si declara pe propria raspundere, conform prevederilor art. 5 din hotararea guvernului nr. 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca produsele comercializate de societate, nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu normele UE. Accesoriile din argint au o puritate de 92,5%. Pietrele naturale pot prezenta mici diferente si imperfectiuni de culoare sau crapaturi, acesta nu este un defect, este aspectul lor natural.

1.2. Clientii Samargelim!ro pot returna produsele cumparate in termen de 10 zile lucratoare. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Samargelim!ro garanteaza returnarea contravaloarii comenzii in cel mult 15 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport ale produselor.

samargelim.ro
Aboneaza-te la newsletter și te vom tine la curent cu noile promotii

Pentru îmbunătățirea experienței de navigare, acest site folosește Cookies. Continuând navigarea îți exprimi acordul asupra utilizării acestora, în conformitate cu politica de cookies.