Tutoriale video
samargelim.ro
Filtreaza dupa
Zale argintii (anouri) - 14 mm, 50 buc, grosime 1.2mm ultimul produs

Aici gasesti accesorii tehnice argintii. Ace cu cap, ace cu bucla, tortite, zale, inchizatori, accesorii de legatura, guardian wire, crimpuri, crimpcover. Materialele din care sunt facute nu contin nichel.

În arta bijuteriilor handmade, accesoriile tehnice argintii sunt mai mult decât simple componente; ele sunt inima și sufletul fiecărei creații. Fiecare furnitură, fie că este o tortiță pentru cercei, o zală, un conector sau o agățătoare pentru pandantive, joacă un rol esențial în uniunea și finalizarea piesei. Aceste elemente de legătură, care variază în funcție de rolul lor funcțional sau estetic, sunt vitale pentru integritatea și frumusețea bijuteriilor. Capetele de lanț, crimpurile, crimpcover-urile și guardian wire-urile sunt exemple de accesorii tehnice argintii care adaugă un nivel de finisare și rafinament. Nuanța lor argintie aduce un aer de eleganță și modernitate, integrându-se armonios în diferite stiluri de bijuterii. Fiecare accesoriu este atent proiectat pentru a asigura nu doar funcționalitatea, ci și un aspect estetic plăcut.

Ca artizan, apreciez calitatea și versatilitatea acestor accesorii tehnice argintii. Ele permit o varietate de combinații și tehnici, de la cele mai simple la cele mai complexe designuri. Fiecare piesă, fie ea mică sau mare, contribuie la povestea și unicit atea bijuteriei finale. Utilizarea acestor accesorii tehnice în designul bijuteriilor nu este doar o necesitate, ci și o oportunitate de a explora noi posibilități creative. Cu ajutorul lor, pot transforma idei abstracte în realități tangibile, fiecare accesoriu adăugând propria sa voce în simfonia designului. De la consolidarea structurii până la adăugarea acelor detalii fine care fac diferența, aceste accesorii tehnice argintii sunt indispensabile. Ele sunt cele care asigură că fiecare piesă nu doar că arată impecabil, dar este și durabilă și confortabilă de purtat. Alegerea accesoriilor tehnice argintii de înaltă calitate este esențială pentru orice creator de bijuterii care dorește să-și exprime arta la cel mai înalt nivel. Aceste accesorii nu doar că îmbunătățesc estetica bijuteriei, ci și îi cresc valoarea și durabilitatea. Fiecare bijuterie devine astfel o mărturie a măiestriei artizanale, un amestec de funcționalitate și frumusețe, gata să fie purtată și admirată.

Categorie

Unelte pentru confectionat
Ring mandrel din lemn, cca 30 cm, 1 buc
25 Lei
-16 lei
Plansa de modelare m (tip wig jig) cu instructiuni de folosire
85 Lei 69 Lei
Ac Big Eye curbat, pentru insirat, 9 cm
7.5 Lei
Cleste de bucle- 1 buc, div culori, 12 cm
15.5 Lei
Pungi autoadezive celofan - 100 buc, 12X15 cm
8.9 Lei
Ac de insirat "big eye" - 1 buc, 5.5 cm, 0.5 mm, Beadsmith
5.8 Lei
Cleste cu varf indoit, cu zimti, div culori, 13 cm
13.5 Lei
Cleste pentru zale duble, 13 cm 1 buc
68 Lei
Adeziv Transparent f. puternic pt bijuteri F-6000 -15 ml
10.9 Lei
Comanda in siguranta

Comenzile tale pe SaMargelim.ro sunt sigure.

Rapiditate

Coletul pleaca spre tine in ziua comenzii*. Te sunam inainte!

Certificat de conformitate

Toate produsele noastre sunt conforme.

samargelim.ro
Aboneaza-te la newsletter și te vom tine la curent cu noile promotii

Pentru îmbunătățirea experienței de navigare, acest site folosește Cookies. Continuând navigarea îți exprimi acordul asupra utilizării acestora, în conformitate cu politica de cookies.