Tutoriale video
samargelim.ro
Filtreaza dupa

Aici gasesti accesorii tehnice argintii. Ace cu cap, ace cu bucla, tortite, zale, inchizatori, accesorii de legatura, guardian wire, crimpuri, crimpcover. Materialele din care sunt facute nu contin nichel.

În arta bijuteriilor handmade, accesoriile tehnice argintii sunt mai mult decât simple componente; ele sunt inima și sufletul fiecărei creații. Fiecare furnitură, fie că este o tortiță pentru cercei, o zală, un conector sau o agățătoare pentru pandantive, joacă un rol esențial în uniunea și finalizarea piesei. Aceste elemente de legătură, care variază în funcție de rolul lor funcțional sau estetic, sunt vitale pentru integritatea și frumusețea bijuteriilor. Capetele de lanț, crimpurile, crimpcover-urile și guardian wire-urile sunt exemple de accesorii tehnice argintii care adaugă un nivel de finisare și rafinament. Nuanța lor argintie aduce un aer de eleganță și modernitate, integrându-se armonios în diferite stiluri de bijuterii. Fiecare accesoriu este atent proiectat pentru a asigura nu doar funcționalitatea, ci și un aspect estetic plăcut.

Ca artizan, apreciez calitatea și versatilitatea acestor accesorii tehnice argintii. Ele permit o varietate de combinații și tehnici, de la cele mai simple la cele mai complexe designuri. Fiecare piesă, fie ea mică sau mare, contribuie la povestea și unicit atea bijuteriei finale. Utilizarea acestor accesorii tehnice în designul bijuteriilor nu este doar o necesitate, ci și o oportunitate de a explora noi posibilități creative. Cu ajutorul lor, pot transforma idei abstracte în realități tangibile, fiecare accesoriu adăugând propria sa voce în simfonia designului. De la consolidarea structurii până la adăugarea acelor detalii fine care fac diferența, aceste accesorii tehnice argintii sunt indispensabile. Ele sunt cele care asigură că fiecare piesă nu doar că arată impecabil, dar este și durabilă și confortabilă de purtat. Alegerea accesoriilor tehnice argintii de înaltă calitate este esențială pentru orice creator de bijuterii care dorește să-și exprime arta la cel mai înalt nivel. Aceste accesorii nu doar că îmbunătățesc estetica bijuteriei, ci și îi cresc valoarea și durabilitatea. Fiecare bijuterie devine astfel o mărturie a măiestriei artizanale, un amestec de funcționalitate și frumusețe, gata să fie purtată și admirată.

Categorie

Unelte pentru confectionat
Kumihimo 10 cm x 10 cm, patrat, placa spuma poliuretanica pt impletit
9 Lei
Kumihimo II 15 cmx 15 cm, patrat, placa spuma poliuretanica pt impletit
11 Lei
Dispozitiv pentru confectionat spirale (Spiral Maker)
24.5 Lei
Cleste de taiat, rosu, 12 cm, 1 buc
15.5 Lei
Kit pentru copii de confectionat bijuterii
48.7 Lei
Matrita pentru fimo, 15X8 cm, trandafiri 1 buc
24 Lei
ultimul produs
Pistol de lipit div culori cu silicon pt bagheta 7 mm
26 Lei
Kumihimo rotund 15 cm, placa spuma poliuretanica pt impletit
11 Lei
Kumihimo disc 15 cmx 15 cm, patrat, div culori
16.5 Lei
Comanda in siguranta

Comenzile tale pe SaMargelim.ro sunt sigure.

Rapiditate

Coletul pleaca spre tine in ziua comenzii*. Te sunam inainte!

Certificat de conformitate

Toate produsele noastre sunt conforme.

samargelim.ro
Aboneaza-te la newsletter și te vom tine la curent cu noile promotii

Pentru îmbunătățirea experienței de navigare, acest site folosește Cookies. Continuând navigarea îți exprimi acordul asupra utilizării acestora, în conformitate cu politica de cookies.