Tutoriale video
samargelim.ro
Filtreaza dupa

Aici gasesti accesorii tehnice si materiale cu aspect patinat cupru. Produsele sunt din metal comun, iar la exterior au un strat de culoarea cuprului patinat. Aceste produse nu contin nichel. Ace cu cap, ace cu bucla, tortite, inchizatori, ace cu bila, zale si alte accesorii.

În lumea bijuteriilor handmade, accesoriile patinate în culoarea cuprului antichizat sunt un tribut adus vremurilor de demult și un simbol al eleganței atemporale. Pentru artizanii pasionați de estetica vintage și de frumusețea lucrurilor cu povești, aceste furnituri sunt mai mult decât simple componente; ele sunt elemente cheie care aduc caracter și profunzime fiecărei creații.

Aceste accesorii includ o varietate de elemente esențiale, cum ar fi închizători, tortițe, ace cu cap sau buclă, contraverigi și multe alte piese necesare în arta bijuteriei. Fiecare accesoriu, cu finisajul său de cupru antichizat, adaugă un sentiment de mister și rafinament, transformând fiecare bijuterie într-o operă de artă unică. Culoarea cupru antichizat, cu nuanțele sale calde și bogate, îmbină perfect cu o varietate de materiale și culori, de la pietre semiprețioase la elemente organice precum lemnul sau pielea. Această paletă de culori aduce un plus de eleganță și conferă bijuteriilor un aer sofisticat, făcându-le să iasă în evidență.

Calitatea și durabilitatea acestor accesorii patinate sunt esențiale. Fiecare piesă este meticulos fabricată pentru a asigura rezistența și fiabilitatea, permițând artizanilor să creeze bijuterii nu doar frumoase, ci și durabile. Designul lor atent lucrat asigură o integrare ușoară și eficientă în diverse proiecte de bijuterii. Pentru orice creator de bijuterii care caută să aducă un plus de autenticitate și unicitate lucrărilor sale, aceste accesorii în nuanțe de cupru antichizat sunt un aliat de nădejde. Ele permit o mare libertate creativă, inspirând artizanii să exploreze noi posibilități în designul bijuteriilor. Folosește aceste accesorii patinate pentru a-ți îmbogăți colecția de bijuterii handmade și pentru a oferi fiecărei piese o poveste captivantă, învăluită în aura vremurilor de altădată. Cu aceste furnituri, fiecare bijuterie devine o expresie a pasiunii tale pentru frumos și un omagiu adus artei bijuteriei tradiționale.

Categorie

Unelte pentru confectionat
Cleste special de bucle, 1 buc
62 Lei
Kumihimo rotund 15 cm, placa spuma poliuretanica pt impletit
11 Lei
Kumihimo II 15 cmx 15 cm, patrat, placa spuma poliuretanica pt impletit
11 Lei
Ac de insirat "big eye" - 1 buc, 5.5 cm, 0.5 mm, Beadsmith
5.8 Lei
Cleste profesional cu falci de silicon, rotunde
65 Lei
Cleste special pentru bucle, 3 mm, 1-step looper
189 Lei
Cleste de bijuterii pentru bucle Calit I, din otel, 13 cm
37 Lei
Bead spinner din plastic, fara ac, cca 7 cm, 1 buc
29 Lei
ultimul produs
Set pentru tesut Bead Loom, cu instructiuni, ata si 2 ace
49 Lei
Comanda in siguranta

Comenzile tale pe SaMargelim.ro sunt sigure.

Rapiditate

Coletul pleaca spre tine in ziua comenzii*. Te sunam inainte!

Certificat de conformitate

Toate produsele noastre sunt conforme.

samargelim.ro
Aboneaza-te la newsletter și te vom tine la curent cu noile promotii

Pentru îmbunătățirea experienței de navigare, acest site folosește Cookies. Continuând navigarea îți exprimi acordul asupra utilizării acestora, în conformitate cu politica de cookies.