Tutoriale video
samargelim.ro
Filtreaza dupa

Aici gasesti accesorii tehnice si materiale cu aspect patinat cupru. Produsele sunt din metal comun, iar la exterior au un strat de culoarea cuprului patinat. Aceste produse nu contin nichel. Ace cu cap, ace cu bucla, tortite, inchizatori, ace cu bila, zale si alte accesorii.

În lumea bijuteriilor handmade, accesoriile patinate în culoarea cuprului antichizat sunt un tribut adus vremurilor de demult și un simbol al eleganței atemporale. Pentru artizanii pasionați de estetica vintage și de frumusețea lucrurilor cu povești, aceste furnituri sunt mai mult decât simple componente; ele sunt elemente cheie care aduc caracter și profunzime fiecărei creații.

Aceste accesorii includ o varietate de elemente esențiale, cum ar fi închizători, tortițe, ace cu cap sau buclă, contraverigi și multe alte piese necesare în arta bijuteriei. Fiecare accesoriu, cu finisajul său de cupru antichizat, adaugă un sentiment de mister și rafinament, transformând fiecare bijuterie într-o operă de artă unică. Culoarea cupru antichizat, cu nuanțele sale calde și bogate, îmbină perfect cu o varietate de materiale și culori, de la pietre semiprețioase la elemente organice precum lemnul sau pielea. Această paletă de culori aduce un plus de eleganță și conferă bijuteriilor un aer sofisticat, făcându-le să iasă în evidență.

Calitatea și durabilitatea acestor accesorii patinate sunt esențiale. Fiecare piesă este meticulos fabricată pentru a asigura rezistența și fiabilitatea, permițând artizanilor să creeze bijuterii nu doar frumoase, ci și durabile. Designul lor atent lucrat asigură o integrare ușoară și eficientă în diverse proiecte de bijuterii. Pentru orice creator de bijuterii care caută să aducă un plus de autenticitate și unicitate lucrărilor sale, aceste accesorii în nuanțe de cupru antichizat sunt un aliat de nădejde. Ele permit o mare libertate creativă, inspirând artizanii să exploreze noi posibilități în designul bijuteriilor. Folosește aceste accesorii patinate pentru a-ți îmbogăți colecția de bijuterii handmade și pentru a oferi fiecărei piese o poveste captivantă, învăluită în aura vremurilor de altădată. Cu aceste furnituri, fiecare bijuterie devine o expresie a pasiunii tale pentru frumos și un omagiu adus artei bijuteriei tradiționale.

Categorie

Unelte pentru confectionat
Dispozitiv pentru confectionat spirale (Spiral Maker)
24.5 Lei
ultimul produs
Pungi autoadezive celofan - 100 buc, 12X15 cm
8.9 Lei
Ac Big Eye curbat, pentru insirat, 9 cm
7.5 Lei
Bead Stopper mic, 2 bucati, cca 6X17 mm
7.5 Lei
Kumihimo 10 cm, rotund , placa spuma poliuretanica pt impletit
9.5 Lei
Bagheta de silicon translucida- 7 mm - 1 buc
1.4 Lei
Cleste de taiat, rosu, 12 cm, 1 buc
15.5 Lei
Kumihimo 10 cm x 10 cm, patrat, placa spuma poliuretanica pt impletit
9 Lei
Foarfeca rapida, div culori 13 cm, 1 buc
5.9 Lei
Comanda in siguranta

Comenzile tale pe SaMargelim.ro sunt sigure.

Rapiditate

Coletul pleaca spre tine in ziua comenzii*. Te sunam inainte!

Certificat de conformitate

Toate produsele noastre sunt conforme.

samargelim.ro
Aboneaza-te la newsletter și te vom tine la curent cu noile promotii

Pentru îmbunătățirea experienței de navigare, acest site folosește Cookies. Continuând navigarea îți exprimi acordul asupra utilizării acestora, în conformitate cu politica de cookies.