Tutoriale video
samargelim.ro

Certificat de conformitate

Edora Handmade SRL, cu sediul in jud. Bucuresti, str. Matei Voievod nr 91, Nr. de inregistrare la Reg. Com. J40/9624/2023, CUI 42816565, telefon: 0720.241.480, asigura, garanteaza si declara pe propria raspundere, conform prevederilor art. 5 din hotararea guvernului nr. 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca produsele comercializate de societate, nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu normele UE. Accesoriile din argint au o puritate de 92,5%. Pietrele naturale pot prezenta mici diferente si imperfectiuni de culoare sau crapaturi, acesta nu este un defect, este aspectul lor natural.


Clientii Samargelim!ro pot returna produsele cumparate in termen de 10 zile lucratoare. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Samargelim!ro garanteaza returnarea contravaloarii comenzii in cel mult 15 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport ale produselor.

samargelim.ro
Aboneaza-te la newsletter și te vom tine la curent cu noile promotii

Pentru îmbunătățirea experienței de navigare, acest site folosește Cookies. Continuând navigarea îți exprimi acordul asupra utilizării acestora, în conformitate cu politica de cookies.