Tutoriale video
samargelim.ro

Cercei spiralati cu sarma de modelare si bile din coral

Materiale necesare:

 

Mod de realizare:

Se ia prima bucata de sarma argintata de 0.8mm, iar in jurul ei se rasuceste sarma de 0.4 mm pana se ajunge la 10 cm de sarma rasucita.

 

 

Dupa ce am terminat de rasucit, cu ajutorul unui cleste taiem sarma ramasa de 0.4 mm din ambele parti, dupa care luam clestele de strans si aplatizam capetele pentru a nu zgaria.

 

 

 

La unul din capete se taie sarma de 0.8mm astfel incat sa ramana aprox. 7 mm pentru a face o bucla.

Se ia clestele de bucle, se prinde de un capat al sarmei si se rasuceste de la baza spre varf pana se formeaza aprox 3 spire de marimi diferite.

 

 

 

Imediat cum am terminat de realizat cele 3 spire, din sarma ramasa se formeaza 2 bucle: prima se face in partea inferioara a spiralei, iar cea de a doua, in partea superioara (in final buclele trebuie sa aiba forma unui 8).

Dupa ce am format cele 2 bucle, se va taie bucata de sarma ramasa.

 

 

 

 

Pe unul din ace vom adauga o margica fatetata, iar la capatul acului vom realiza o bucla pe care o vom prinde de bucla inferioara a spiralei.

 

 

In final vom prinde tortita de bucla superioara. La fel vom realiza si cel de al doilea cercel.

 

 

samargelim.ro
Aboneaza-te la newsletter și te vom tine la curent cu noile promotii

Pentru îmbunătățirea experienței de navigare, acest site folosește Cookies. Continuând navigarea îți exprimi acordul asupra utilizării acestora, în conformitate cu politica de cookies.