Tutoriale video
samargelim.ro

Bratara Spiralata cu margele de nisip si cristale din sticla

Iti propun un tutorial usor de realizat, insa cu un impact vizual foarte mare!
Vom crea impreuna o bratara in stil baroc - un model bogat - potrivit unui stil de viata fabulos si atmosferei de poveste!


 

Ai nevoie de:
perle de sticla (de 6mm) A
margele de nisip (de 2mm/ 3mm) B
cristale biconice (de 4mm) C
fir Nymo (aprox 1.5m) si
- inchizatoare.
   

Vom insira pe fir o margica si vom lega ata in jurul ei.
Aceasta ne va ajuta sa nu pierdem margelele in timp ce lucram.
O vom indeparta la finalizarea bratarii.

Adauga pe fir 2 margele A, 5 margele B, o margica C si alte 5 margele B.
Trece firul din nou prin cele 2 margele A.
(Numarul de margele B poate varia in functie de dimensiunea folosita.)

Adauga pe fir 5 margele B, o margica C si alte 5 margele B.
Trece firul din nou prin cele 2 margele A.
 

Adauga pe fir o margica A, 5 margele B, o margica C si alte 5 margele B.
Trece firul prin a 2-a margica A adaugata pe fir si ultima margica A de pe fir.


Adauga pe fir 5 margele B, o margica C si alte 5 margele B.
Trece firul din nou prin a 2-a margica A adaugata pe fir si ultima margica A de pe fir.


Repeta pasii de la ultimele 2 imagini pana cand bratara atinge lungimea dorita.
Firul trebuie sa iasa ca in imagine.
 

Pentru a adauga inchizatoarea:
Insira pe fir 4 margele B, anoul capatului rotund al inchizatorii si inca 4 margele B.


Trece firul prin ultima margica A,
apoi prin alte margele in model pentru consolidare.
 


Indeparteaza prima margica (ajutatoare) adaugata pe fir.
Pe capatul ramas adauga 4 margele B, celalalt capat al inchizatorii si inca 4 margele B.

Bratara noastra e acum pregatita pentru a atrage toate privirile! :)

 
 
Editare: Iulia Moghioroiu

 

 

samargelim.ro
Aboneaza-te la newsletter și te vom tine la curent cu noile promotii

Pentru îmbunătățirea experienței de navigare, acest site folosește Cookies. Continuând navigarea îți exprimi acordul asupra utilizării acestora, în conformitate cu politica de cookies.