Tutoriale video
samargelim.ro
Filtreaza dupa

Aici gasesti accesorii tehnice si materiale cu aspect patinat alama. Produsele sunt din metal comun, iar la exterior au un strat de culoarea alamei patinate. Aceste produse nu contin nichel.

Pentru artizanii care adoră estetica vintage sau rustică în bijuteriile lor, accesoriile tehnice cu finitura de alamă patinată sunt o alegere desăvârșită. Această gamă variată de furnituri, care include totul de la închizători, tortițe, ace cu cap sau buclă, până la contraverigi și alte elemente esențiale, adaugă un farmec aparte și o notă de autenticitate fiecărei piese create. Finitura de alamă patinată are un aspect unic, ce evocă trecerea timpului și adaugă o poveste fiecărui accesoriu. Această culoare caldă și bogată este perfectă pentru a accentua frumusețea materialelor naturale cum ar fi lemnul, piatra sau pielea, oferind un contrast plăcut și completând designul bijuteriei. Aceste furnituri nu sunt doar frumoase, ci și practice. Fiecare piesă este fabricată cu grijă pentru a asigura durabilitate și funcționalitate. Închizătorile sunt solide și ușor de folosit, în timp ce tortițele și acele sunt create pentru a facilita procesul de asamblare a bijuteriilor, fără a compromite aspectul final.

Aceste accesorii sunt esențiale pentru artizanii care doresc să adauge un plus de caracter și personalitate lucrărilor lor. Fie că ești un iubitor al stilului boho, rustic sau te inspiri din epoci trecute, furniturile cu finitura de alamă patinată sunt perfecte pentru a aduce acea notă autentică în bijuteriile tale. Ele permit o mare libertate creativă, oferind posibilitatea de a experimenta cu diverse stiluri și tehnici. Fiecare accesoriu în finitura de alamă patinată poartă amprenta timpului, adăugând o istorie vizuală și o profunzime emoțională bijuteriilor. Astfel, chiar și cea mai simplă piesă se transformă într-o declarație de stil, o bijuterie cu personalitate, care vorbește despre gustul și măiestria artizanului.

Incorporează accesoriile tehnice în finitura de alamă patinată în creațiile tale pentru a aduce un omagiu esteticii vintage și pentru a-ți exprima viziunea artistică unică. Aceste furnituri nu doar completează frumos bijuteriile, dar le transformă în veritabile opere de artă, purtătoare de povești și tradiții. Cu aceste accesorii, bijuteriile tale vor capta atenția și vor aduce o notă distinctă oricărui ansamblu.

 
Categorie

Unelte pentru confectionat
Cleste de bijuterii pentru bucle Calit I, din otel, 13 cm
37 Lei
Ac insirat 4 buc, cu gamalie, marime gamalie 1 mm, 12 cm
3.7 Lei
Ring mandrel din lemn, cca 30 cm, 1 buc
25 Lei
NOU
Ac rasucit pentru insirat, 0.4 mm, 13 cm
9.5 Lei
Kumihimo disc 15 cmx 15 cm, patrat, div culori
16.5 Lei
-17 lei
Plansa de modelare M pentru sarma tip Wig Jig cu instructiuni
105 Lei 88 Lei
-46 lei
Kit de confectionare bijuterii handmade
224 Lei 178 Lei
NOU
Unealta de embosat cu 3 capete, cca 13 cm
49 Lei
Mini cort foto cu iluminare 24 cm, 1 buc
119 Lei
Comanda in siguranta

Comenzile tale pe SaMargelim.ro sunt sigure.

Rapiditate

Coletul pleaca spre tine in ziua comenzii*. Te sunam inainte!

Certificat de conformitate

Toate produsele noastre sunt conforme.

samargelim.ro
Aboneaza-te la newsletter și te vom tine la curent cu noile promotii

Pentru îmbunătățirea experienței de navigare, acest site folosește Cookies. Continuând navigarea îți exprimi acordul asupra utilizării acestora, în conformitate cu politica de cookies.