Tutoriale video
samargelim.ro
Filtreaza dupa

Aici gasesti accesorii tehnice si materiale cu aspect gun metal. Produsele sunt din metal comun, iar la exterior au un strat de culoare neagra. Aceste produse nu contin nichel.

Pătrunde în lumea fascinantă a accesoriilor de culoare neagră, numite gun metal, unde fiecare piesă aduce un strop de dramatism și modernitate în bijuteriile tale handmade. Aceste accesorii, cu tonul lor profund și misterios, sunt perfecte pentru a crea un contrast impresionant și pentru a adăuga o notă de sofisticare contemporană.

Imaginați-vă tortițele, închizătorile pentru brățări, acele cu cap sau buclă și contraverigile, toate într-un finisaj elegant de gun metal. Această culoare unică transformă accesoriile obișnuite în elemente de design remarcabile, aducând un aer de exclusivitate și rafinament fiecărei piese. Accesoriile în culoarea gun metal sunt o alegere îndrăzneață pentru artizanii care doresc să iasă din tipare. Ele sunt ideale pentru a sublinia elemente specifice în designul bijuteriilor, oferind un fundal perfect pentru pietrele luminoase sau pentru elementele mai colorate. Această nuanță profundă și intensă este perfectă pentru a crea bijuterii care nu doar că atrag privirea, dar și povestesc o poveste. Fie că visezi la o brățară elegantă sau la un colier statement, accesoriile gun metal sunt partenerul ideal. Ele adaugă un plus de caracter și personalitate bijuteriilor tale, transformând fiecare piesă într-o operă de artă modernă. Adoptă accesoriile gun metal în atelierul tău și experimentează cu un stil bold și carismatic. Aceste furnituri nu doar că îmbunătățesc estetica bijuteriilor, dar și le transformă în declarații de stil puternice și memorabile. Cu accesoriile gun metal, fiecare bijuterie devine o aventură de creativitate și un spectacol de frumusețe.

Categorie

Unelte pentru confectionat
Bead spinner din plastic, fara ac, cca 7 cm, 1 buc
29 Lei
Cleste pentru zale duble, 13 cm 1 buc
68 Lei
Unealta Coiling Gizmo din otel cu instructiuni, 2 si 3 mm
44 Lei
Unealta Coiling Gizmo, otel cu instructiuni, cu suport si 6 tije
82 Lei
Unealta de gravat, pt lemn, metal, sticla, ceramica,
112 Lei
Bagheta de silicon translucida- 7 mm - 1 buc
1.4 Lei
Ac Big Eye mare , pentru insirat, 13 cm
7.9 Lei
Ac Big Eye curbat, pentru insirat, 9 cm
7.5 Lei
Kumihimo rotund 15 cm, placa spuma poliuretanica pt impletit
11 Lei
Comanda in siguranta

Comenzile tale pe SaMargelim.ro sunt sigure.

Rapiditate

Coletul pleaca spre tine in ziua comenzii*. Te sunam inainte!

Certificat de conformitate

Toate produsele noastre sunt conforme.

samargelim.ro
Aboneaza-te la newsletter și te vom tine la curent cu noile promotii

Pentru îmbunătățirea experienței de navigare, acest site folosește Cookies. Continuând navigarea îți exprimi acordul asupra utilizării acestora, în conformitate cu politica de cookies.