Tutoriale video
samargelim.ro
Filtreaza dupa

Aici gasesti accesorii tehnice si materiale aurii. Produsele sunt din metal comun, iar la exterior au un strat auriu. Aceste produse nu contin nichel.

Hei, ești pregătit să-ți aduci bijuteriile la un alt nivel de "wow"? Ei bine, cu accesoriile noastre aurii, pregătește-te să adaugi un strop de glamour... și un zâmbet! Imaginați-vă o lume unde tortițele nu sunt doar tortițe, ci mici soareci strălucitori care se agață de urechi. Sau unde închizătorile pentru brățări nu sunt doar niște piese funcționale, ci mici trofee aurii pentru fiecare victorie fashion.

Și ce zici de acele cu cap sau buclă? Nu sunt doar unelte, sunt veritabile baghete magice care transformă o mână de mărgele într-o capodoperă strălucitoare. Fiecare ace cu buclă este ca un invitat surpriză la petrecerea bijuteriilor tale, gata să aducă distracția și strălucirea. Și, ah, contraverigile noastre aurii! Ele sunt ca niște supereroi discreți, păzind fiecare pandantiv ca și cum ar fi ceva prețios... așteaptă, chiar sunt! Cu aceste accesorii aurii, fiecare colier și brățară se transformă într-o declarație de stil plină de umor și strălucire. Deci, dacă ești gata să-ți condimentezi atelierul cu un pic de umor auriu, aceste accesorii sunt ceea ce îți trebuie. Nu doar că vor face bijuteriile tale să strălucească, dar te vor și amuza. Pregătește-te să te bucuri de fiecare clipă petrecută creând bijuterii, înconjurat de o aură de veselie și glamour. Cu aceste accesorii aurii, bijuteriile tale nu vor fi doar o priveliște frumoasă, ci și un motiv de zâmbet.

Categorie

Unelte pentru confectionat
-16 lei
Plansa de modelare m (tip wig jig) cu instructiuni de folosire
85 Lei 69 Lei
Mini cort foto cu iluminare 24 cm, 1 buc
119 Lei
Dispozitiv pentru confectionat spirale (Spiral Maker)
24.5 Lei
Plansa de modelare WIG JIG Centaru cu 10 pini de 1.5 mm
119 Lei
Cleste special de bucle, 1 buc
62 Lei
Ac Big Eye mare , pentru insirat, 13 cm
7.9 Lei
Kumihimo rotund 15 cm, placa spuma poliuretanica pt impletit
11 Lei
Cleste de strans cu zimti, div culori, 13 cm
15.5 Lei
Kumihimo 10 cm, rotund , placa spuma poliuretanica pt impletit
9.5 Lei
Comanda in siguranta

Comenzile tale pe SaMargelim.ro sunt sigure.

Rapiditate

Coletul pleaca spre tine in ziua comenzii*. Te sunam inainte!

Certificat de conformitate

Toate produsele noastre sunt conforme.

samargelim.ro
Aboneaza-te la newsletter și te vom tine la curent cu noile promotii

Pentru îmbunătățirea experienței de navigare, acest site folosește Cookies. Continuând navigarea îți exprimi acordul asupra utilizării acestora, în conformitate cu politica de cookies.